Vacature Fysiotherapeut

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste collega die ons team voor 24 – 30 uur in de week kan versterken.

Wat zoeken wij

In verband met het vertrek van een collega Manueel therapeut zijn wij op zoek naar vervanging. Onze voorkeur gaat weer uit naar een Manueel therapeut, maar gezien de krapte op de arbeidsmarkt hebben wij ook interesse in een Algemeen Fysiotherapeut of andere specialisaties.

Ervaring is een pre, maar starters zijn ook welkom. We zoeken een gezellige collega die in teamverband kan werken, maar ook goed zelfstandig kan werken. Iemand die niet alleen betrokken is bij zijn patiënt, maar ook bij zijn collega’s en de praktijkvoering.

Wat bieden wij

Wij zijn een gezellige dorpspraktijk, gelegen in een groeikern. Je zal als 4e persoon in een 3 koppig, ervaren team komen te werken.

Wij zijn onlangs verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie, waar wij 3 ruime behandelkamers hebben en een mooie oefenzaal. We hebben genoeg ruimte om de komende jaren verder te groeien.

Binnen de praktijk zijn Fysiotherapie, Manuele therapie, Handtherapie, Sportfysiotherapie, Dry Needling, Echografie (MSK Ultrasound) en Medisch Fitness vertegenwoordigd en we zouden dit graag nog verder uitbreiden.

Wij bieden een arbeidsbetrekking van 24-30 uur per week in vaste dienst. We bieden een all-in salaris op basis van daadwerkelijk gemaakte omzet. Scholingskosten worden in overleg vergoed. Binnen onze praktijk is er veel vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Werkdagen in overleg, met wel minimaal 1 avond of dagdeel in het weekeind.

We bieden een prettige werkomgeving met afwisselende werkzaamheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lijkt het je wat om ons  enthousiaste team in Zuidland te komen versterken. Stuur dan een CV en motivatie naar suzan@slandsvitaal.nl