Therapeuten


Suzan van der Perk : Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Dry Needling, Praktijkeigenaar

Suzan van der Perk

info@slandsvitaal.nl

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Dry Needling, Praktijkeigenaar


Suzan heeft Fysiotherapie Slandsvitaal in 2006 opgericht en is nog steeds eigenaar en manager van de praktijk. Daarnaast werkt zij 2,5 dag in de week in de praktijk als Algemeen Fysiotherapeut en Manueeltherapeut, daarnaast is ze gespecialiseerd in Dry Needling. Suzan is in 2005 afgestudeerd als Fysiotherapeut. In 2009 heeft ze haar specialisatie tot Manueel therapeut afgerond. Sinds 2010 heeft ze zich ook bekwaamd in Dry Needling, daarvoor heeft ze alle opleiding vanuit het opleidingscentrum in Domburg gevolgd en is ze aangesloten bij Dryneedling.nl.

Aanwezig: Maandag, Dinsdagochtend, Donderdag

BIG nummer: 69063903504

 

Arjo van der Sluijs : Fysiotherapeut en Manueeltherapeut

Arjo van der Sluijs

Arjo@slandsvitaal.nl

Fysiotherapeut en Manueeltherapeut


Arjo van der Sluijs is sinds 2017 werkzaam in de praktijk. Hij is in 2005 afgestudeerd als Fysiotherapeut. In 2013 heeft hij zijn specialisatie tot Manueeltherapeut aan de School voor Manuele therapie te Utrecht afgerond. Hij heeft zich daarmee gespecialiseerd in de Egg-Shell methode.

Arjo is daarnaast Claudicatiotherapeut.

Aanwezig: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag

BIG nummer: 99064650004

Wendy Hogendoorn : Fysiotherapeut en Handtherapeut

Wendy Hogendoorn

info@slandsvitaal.nl

Fysiotherapeut en Handtherapeut


Wendy is sinds april 2018 werkzaam in de praktijk. Ze is in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ze heeft sindsdien in verschillende praktijken gewerkt en heeft tussen 2015 en 2016 ook een uitstapje gemaakt naar het verpleeghuis. Na de ervaringen in het verpleeghuis heeft ze toch besloten dat haar hart in de 1e lijns praktijk ligt.  Ze is algemeen fysiotherapeut en handtherapeut en haar interesse ligt in de neurologische aandoeningen en klachten aan de schouder en arm.

Aanwezig: Dinsdagmiddag/avond, Donderdag, Vrijdag

BIG nummer: 79910763704