Therapeuten


Suzan van der Perk : Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Dry Needling, Praktijkeigenaar

Suzan van der Perk

suzan@slandsvitaal.nl

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Dry Needling, Praktijkeigenaar


Suzan heeft Fysiotherapie Slandsvitaal in 2006 opgericht en is nog steeds eigenaar en manager van de praktijk. Daarnaast werkt zij 2,5 dag in de week in de praktijk als Algemeen Fysiotherapeut en Manueeltherapeut, daarnaast is ze gespecialiseerd in Dry Needling en Muskuloskeletale Echografie. Suzan is in 2005 afgestudeerd als Fysiotherapeut. In 2009 heeft ze haar specialisatie tot Manueel therapeut afgerond. Sinds 2010 heeft ze zich ook bekwaamd in Dry Needling, daarvoor heeft ze alle opleiding vanuit het opleidingscentrum in Domburg gevolgd en is ze aangesloten bij Dryneedling.nl. In 2022 heeft ze een opleiding voor musculoskeletale echografie afgerond en in de komende jaren hoopt ze zich hier nog verder in te bekwamen.

Aanwezig: Maandag, Dinsdagochtend, Donderdag

BIG nummer: 69063903504

 

Wendy Hogendoorn : Fysiotherapeut, Handtherapeut en Dry Needling

Wendy Hogendoorn

wendy@slandsvitaal.nl

Fysiotherapeut, Handtherapeut en Dry Needling


Wendy is sinds april 2018 werkzaam in de praktijk. Ze is in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ze heeft sindsdien in verschillende praktijken gewerkt en heeft tussen 2015 en 2016 ook een uitstapje gemaakt naar het verpleeghuis. Na de ervaringen in het verpleeghuis heeft ze toch besloten dat haar hart in de 1e lijns praktijk ligt.  In 2019 heeft ze de opleiding tot Handtherapeut afgerond bij het Nederlands Paramedisch Instituut, daarmee is zij gespecialiseerd in alle klachten, blessures en trauma's rondom de vingers, hand, pols en onderarm. Hiernaast ligt haar interesse in de neurologische aandoeningen en klachten aan de schouder en arm. In 2022 heeft Wendy de opleiding voor Dry Needling gedaan.

Aanwezig: Maandagochtend, Dinsdagmiddag/avond, Donderdag, Vrijdag

BIG nummer: 79910763704

Mirjam Blezer : Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut

Mirjam Blezer

mirjam@slandsvitaal.nl

Fysiotherapeut en Sportfysiotherapeut


Mirjam is sinds oktober 2021 werkzaam in de praktijk. Ze is in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft zodoende al jaren ervaring in het vak. Ook buiten de grenzen van Nederland is ze actief geweest en heeft ze ervaring opgedaan in Duitsland en Zwitserland. In 2001 heeft ze de specialisatie tot Sportfysiotherapeut afgerond en in 2014 heeft ze ook de Mastertitel in Sportfysiotherapie behaald. De laatste jaren is ze werkzaam geweest in een particuliere praktijk in Schiedam en Willemstad. Omdat ze graag wat dichter bij huis wilde gaan werken heeft ze in 2021 de overstap gemaakt naar onze praktijk.

Mirjam haar passie ligt in de Sportfysiotherapie, het begeleiden van sporters en het maken van trainingsschema's, maar haar kennis van de Sportfysiotherapie kan ze ook uitstekend inzetten bij de revalidatie van andere patiënten categorieën zoals bij gewrichtsprotheses, neurologische aandoeningen, COPD/Covid en schouderklachten. Op deze manier is zij in de praktijk breed inzetbaar bij diverse klachten.

Aanwezig: Maandag, Woensdag

BIG nummer: 59033145904

Marc Berrevoets : Fysiotherapeut en Oedeemtherapeut

Marc Berrevoets

Info@slandsvitaal.nl

Fysiotherapeut en Oedeemtherapeut

Marc is sinds 2022 werkzaam in de praktijk. Hij is algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut en werkt twee dagen in de praktijk. Daarnaast heeft Marc samen met zijn vader een bedrijf in op maat gemaakte bureaustoelen, Berrevoets Ergonomische Zitoplossingen. Hiermee is hij de rest van de week werkzaam bij diverse bedrijven als fysiotherapeut, doet werkplekanalyses en meet stoelen aan welke vervolgens naar alle persoonlijke wensen gemaakt worden.

Aanwezig: Woensdag, Vrijdag

BIG nummer: 29923589204

Thomas van der Starre : Fysiotherapeut

Thomas van der Starre

Fysiotherapeut

Thomas werkt sinds 2022 bij ons in de praktijk. Hij is algemeen fysiotherapeut en kan ook Dry Needling toepassen. Hij heeft veel affiniteit met sporters.