Aanmelden!

U kunt direct een afspraak bij ons maken. U heeft hiervoor geen verwijzing van een (huis)arts nodig.

U kunt op dit moment nog geen online afspraken bij ons maken. Indien u een afspraak wilt maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via de email. Uiteraard kunt u ook altijd even binnenlopen in de praktijk.

Sinds 2012 is de fysiotherapeut Direct Toegankelijk, dit betekend dat u geen verwijsbrief meer nodig heeft. Dat heeft zo zijn voordelen. Zo komt u bijvoorbeeld ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel.

De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. Daarom zal uw fysiotherapeut de huisarts altijd blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voeren wij eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat wij eerst beoordelen of u bij ons aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kunnen wij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wanneer u wel behandeld kan worden, dan kunnen wij direct met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.